10.11.2018 Luentopäivä, Valkeakoski

Luentojen aiheet:
Ihotaudit – Nina Mahlanen (ELL)
Mitä on Geenitieto ja miten sitä hyödynnetään koiranjalostuksessa/Mitä MyDogDNA tarjoaa amstaffeille – Päivi Ruotanen (spesialisti/Genoscoper)
Voimarodut – vastuullinen hankinta ja omistaminen – Maarika Wallenius (amstaffin omistaja vuodesta 1987, yhdistyksen perustajajäsen, yhdistyksen pentukummi, Kennelliiton näyttelysihteeri).

HUOMIO, ILMOITTAUTUA VOI MYÖS PAIKANPÄÄLLÄ!

Ilmoittautuminen ruokailumahdollisuudella on päättynyt, mutta jokaiselle luennolle voi nyt ilmoittautua erikseen hintaan 25e/luento.
– Nina Mahlanen (ent.Menna), ihotaudit (klo 10)
– Päivi Ruotanen, geenitieto & jalostus (n. klo 12)
– Maarika Wallenius, voimarodut (n. klo 14:30)

ILMOITTAUTUA VOI MYÖS PAIKAN PÄÄLLÄ ERIKSEEN LUENNOILLE, tällöin maksu käteisellä (tasaraha!) tai MobilePay-maksu.
.
Mikäli ilmoittaudut etukäteen sähköpostitse (viimeistään 8.11.!), puheenjohtaja(at)amstaffiyhdistys.net, liitä ilmoittautumisen oheen kuitti maksusta sekä maininta, mille luennolle ilmoittaudut.
Maksu tilille: FI2640552020149052/Amstaffiyhdistys.

—————————————————————————-

Luennot pidetään Valkeakoskella, Pappilanniemen kurssikeskuksessa (Pappilanniemi 51, 37700 Sääksmäki).

—————————————————————————-

Maksu tilille:
FI2640552020149052/ Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry
Liitä kuitti ilmoittautumisen oheen.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.