10.11.2018 Luentopäivä, Valkeakoski

Luentojen aiheet:
Ihotaudit – Nina Mahlanen (ELL)
Mitä on Geenitieto ja miten sitä hyödynnetään koiranjalostuksessa/Mitä MyDogDNA tarjoaa amstaffeille – Päivi Ruotanen (spesialisti/Genoscoper)
Voimarodut – vastuullinen hankinta ja omistaminen – Maarika Wallenius (amstaffin omistaja vuodesta 1987, yhdistyksen perustajajäsen, yhdistyksen pentukummi, Kennelliiton näyttelysihteeri).

Luennot pidetään Valkeakoskella, Pappilanniemen kurssikeskuksessa (Pappilanniemi 51, 37700 Sääksmäki).

Osallistumismaksut yhdistyksen jäsenille 55€, ei-jäsenille 65€.

Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. Huom! Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Mahdollisuus osallistua myös pelkästään viimeiselle luennolle “Voimarodut – vastuullinen hankinta ja omistaminen”. Tällöin osallistumismaksu 25€ (kahvitarjoilulla 29,50€). Tämä osuus on tarkoitettu ensisijaisesti rotua harkitsevalle, tai asiasta muuten kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset 26.10. mennessä puheenjohtaja@amstaffiyhdistys.net (myös tiedustelut).

Maksu tilille:
FI2640552020149052/ Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry
Liitä kuitti ilmoittautumisen oheen.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.