22.7.2017 Erikoisnäyttely amstaffeille ja staffeille, Keuruu

2017 Erikoisnäyttely Keuruulla. Ilmoittautumiset 22.6. mennessä. Näyttelyssä mahdollisuus ataksiatestaukseen! (ilmoittautuminen 22.6. mennessä).

Staffordshirenbullterrieriyhdistys järjestää erikoisnäyttelyn staffordshirenbullterriereille ja amerikanstaffordshirenterriereille Keuruulla 22.7.2017. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (5-alle 7kk & 7-alle 9kk) sekä jälkeläisluokat.

Näyttelypaikka: Keurusselän liikuntapuisto, Keurusseläntie 14. Arvostelu alkaa noin klo 10.00.

Tuomarit
Amerikanstaffordshirenterrieri: Aleksandar Markovic (Serbia)

Ilmoittautuminen 22.6. mennessä.

Lisätiedot SBTY sivuilla.

Näyttelyssä mahdollisuus amstaffien ataksiatestin ottoon.

Hinta 55€/koira. Ilmoita koiran nimi, rekisterinumero, sirunumero ja syntymäaika sekä omistajan nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero viimeistään 22.6. jalostustoimikunta@amstaffiyhdistys.net. Testiin ilmoittautumiseen tulee liittää maksukuitti testistä. Testi maksetaan Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n tilille Aktia FI2640552020149052, viitteeksi ATAKSIA. Testiin osallistumisen edellytyksenä on, että omistaja toimittaa testituloksen amstaffiyhdistyksen jalostustoimikunnalle.