14.5.2016 Geeninäytteenotto Open Show yhteydessä

Geeninäytteenotto Open Show yhteydessä 14.5.2016 Espoossa

Pienikin koira voi tehdä SUURIA TEKOJA

Ilmainen geeninäytteenotto Hannes Lohen johtamalle tutkimusryhmälle amstaffien Open Show-tapahtumassa 14.5.2016. Jos ilmoitat koiran Open Showhun, voit ilmoittaa koirasi näytteenottoon ilmoittautumislomakkeen täytön yhteydessä (rasti ruutuun).

Jos ilmoittaudut Open Show’hun lehdessä olevalla paperilomakkeella, tai haluat ilmoittautua pelkästään verinäytteenottoon, ilmoittaudu osoitteeseen puheenjohtaja(at)amstaffiyhdistys.net.

Tarvittavat tiedot:

• Koiran virallinen nimi ja rekisterinumero, mikrosirunumero, syntymäaika ja sukupuoli sekä onko koira kastroitu/steriloitu
  • Omistajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Tiedustelut: puheenjohtaja(at)amstaffiyhdistys.net tai 044-5757 970 Kiia Terho.

HUOM! Kyseessä on koirien geenitutkimus, ei geenitesti! Tutkimuksesta ei tule koiran omistajalle erikseen mitään tutkimustuloksia, vaan näytteet otetaan tutkimuskäyttöön. Verinäytteenoton jälkeen koirien omistajien toivotaan täyttävän lomake https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/57506/lomake.html.