Amstaffien eliniän ja kuolinsyiden kartoitus!

Kartoitamme amstaffien keski-ikää ja kuolinsyitä Suomen Kennelliiton Jalostustietokannan (KoiraNet:n) avulla.

Toivomme, että mahdollisimman moni (myös ne, joiden koira on kuollut jo kauan sitten) tekisi ilmoituksen koiransa kuolinajasta ja -syystä, jotta tilasto saataisiin mahdollisimman todenperäiseksi. Kerrothan tästä viestiä eteenpäin myös muille rodun nykyisille ja entisille harrastajille?

Mikäli olet Kennelliiton jäsen ja Omakoiran käyttäjä, niin tiedot pystyy kätevästi päivittämään sitä kautta (Omakoiraan kirjaudutaan jäsennumerolla, jonka löydät Koiramme-lehden takakannen osoitekentästä).

Jos et ole Omakoiran käyttäjä, niin tiedot voi ilmoitta vapaamuotoisena kirjallisena ilmoituksena. Ilmoituksesta tulee ilmetä:
– Koiran nimi
– Rekisterinumero
– Kuolinaika (mikäli et muista tarkkaa päivää, niin ilmoita esim. kk/vuosi) ja syy
– Omistajan allekirjoitus.

Ilmoituksen voi skannata (tai valokuvata) ja lähettää sähköpostilla: rekisterointi@kennelliitto.fi

Jalostustietokannasta pystyt tarkistamaan koirasi tietoja, mikäli jotain on päässyt unohtumaan!