Pentuelista – astutettujen yhdistelmien ilmoittaminen

Pentuelistan käytäntöjä astutettujen yhdistelmien osalta on muutettu. Tiineystarkastusta ei vaadita pentueen lisäämiseksi.

Jatkossa pentuelistalle hyväksytään astutetut yhdistelmät ilman tiineystarkastusta.  Muuten käytännöt pysyvät entisenlaisina, eli listalle lisätään kasvattajan ilmoituksella pentueet.

Pentueista ilmoitetaan seuraavat tiedot:

• Kasvattajan yhteystiedot, kennelnimen ja mahdollisen linkin internetsivulle (url, eli http://…)
  • Laskettu- tai syntymäaika ja sukupuolijakauma.
  • Pentueen vanhempien nimet ja niiden terveystulokset (lonkat + BLUP, kyynärät, silmät ja muut mahdolliset terveystutkimukset).
  • Paras näyttelytulos, harrastustulokset ja luonnetestin loppupistemäärä ja/tai merkintä MH luonnekuvauksesta.
  • Pentueen vanhempien ataksiastatus. HUOM! Ataksiastatus merkitään yhdistykselle toimitetun testituloksen perusteella.

Ilmoituksen voi tehdä sähköpostitse (pentutiedustelu (at) amstaffiyhdistys.net, verkkoherra (at) amstaffiyhdistys.net) tai lomakkeella.

Pentuelistan säännöt ja muut käytännöt täältä.