Tottelevaisuus – kenttävuoro Helsingissä

Tottelevaisuustreeniä Helsingin Talin kentällä sunnuntaisin

Amstaffiyhdistyksellä on treenivuoro sunnuntaisin klo 19-21 koko vuoden 2018.

Kenttä jolla treenataan on valaistu ja aidattu koirien koulutukseen tarkoitettu ulkokenttä. Kentällä on pk-esteet (eriasteisia a-esteitä, hyppyjä ja kiinteät piilot). Autolla pääsee kentän viereen. Kenttä sijaitsee Talinhuipulla Vermon raviradan kupeessa. Kentällä treenataan yksitellen mutta pyydettäessä saa tietenkin häiriötä. Useampaa koiraa treenaavat varaavat jokaiselle koiran oman vuoron.

Vuoroilla ei ole kouluttajaa, mutta tarjolla on tietenkin treeniseuraa ja treenaajat toimivat tarvittaessa toistensa apuohjaajina. Apua saa siis pyydettäessä eikä mitään tarvitse osata etukäteen.

Etusijalla on amstaffiyhdistyksen jäsenet, vapaaksi jääneet paikat jaetaan halukaille amstaffiyhdistyksen ulkopuolelta.

Hinta vuodelle 2018: Jäsen 10e,  muut 12e
Varaa oma paikkasi spostilla eva.wallinvirta@gmail.com.