Tuloksia

Julkaisemme jatkossa menestyneiden koirien tulokset yhdistyksen facebook-sivulla! Tuloksia voit lähettää 1.7 jälkeen järjestetyistä tapahtumista.

Hallitus julkaisee koe- ja luonnetesti/MH-kuvaustulokset sitä mukaa kun ne ilmestyvät SKL:n jalostustietojärjestelmään. Halutessasi voit laittaa koirasi tuloksen ja kuvan jo aiemmin osoitteeseen sihteeri(at)amstaffiyhdistys.net.

Lähetä koirasi näyttelytulokset kuvan kera osoitteeseen oona.reponen(at)amstaffiyhdistys.net.

Ilmoita näyttelytulokset esimerkiksi muodossa FI MVA Hymyhuulen Turre VAL ERI 1 SA CACIB ROP

Julkaistavat palkintosijat ovat:
ROP ja VSP, SERT, NORD-SERT ja CACIB-saajat ROP- ja VSP-veteraani, ROP-kasvattaja ROP- ja VSP-pentu, ROP- ja VSP-juniori sekä ROP-jälkeläisryhmä.

Erikoisnäyttelyn osalta kuvat ja tulokset julkaistaan kattavammin kuin edellä on kuvattu.

Muista laittaa kuvan mukaan näyttelyn aika ja paikka, tuomari, koiran sijoitus sekä koiran virallinen nimi (muistathan ilmoittaa myös kuvaajan nimen, sekä pyytää lupa kuvan julkaisuun, mikäli kuvaaja on joku muu, kuin sinä).

Luonnetestit

Luonnetestitulosten tilastoa eri osa-alueittain löytyy rodun JTOsta

MH -luonnekuvaukset

BH (käyttäytymiskoe)

Palveluskoirakokeet

TOKO

Rallytoko

Lajista tuli virallinen, Kennelliiton alainen laji vuonna 2014.

Agility

VEPE (vesipelastuskoe)