Vuosikirjat 2015, 2016 ja 2017 tarkastettavaksi

Nyt on mahdollisuus tarkastaa koirasi tiedot vuosien 2015, 2016 ja 2017 vuosikirjoista.

Tarkastettavana on infokenttä, jossa tulee olla seuraavat tiedot:

KOIRAN NIMI Rekisterinumero, lonkkatulos, LTE-tulos, syntymäaika, sukupuoli

• varmista, että koirasi kohdalla on oikeat vanhemmat.
  • mikäli koirasi on suorittanut BH-kokeen, niin tarkista erityisesti, löytyykö ko. titteli koirasi nimen edestä.
  • tarkista, että koirasi tiedot löytyvät kaikista niistä kohdista, joihin koira on vuoden aikana osallistunut.

Korjauksia voi tehdä 15.2.2019 asti osoitteeseen
eeva.lehtonen@amstaffiyhdistys.net . Kirjoitathan sähköpostin otsikkoon VUOSIKIRJA 2015 tai VUOSIKIRJA 2016. Vuosikirjan 2017 korjaukset 28.2. mennessä, sähköpostin otsikoksi VUOSIKIRJA 2017.

Ilmoita viestissä koirasi rekisterinimi, ja mitä pitää korjata.
Kerro samalla, mistä kohdista koirasi tiedot löytyy (esim. Koiratarhan Jeppe, näyttelytulokset ja luonnetestitulokset). Muistathan mainita myös, minkä vuoden vuosikirjasta/vuosikirjoista on kyse!

Huomioithan, että vuosikirjassa ei voi olla tuloksia tai titteleitä jotka on saavutettu vuosikirjan vuoden jälkeen!

Tiedoston järjestys:

• Näyttelytulokset (suomalaisten kasvattajien, tuonnit, ulkomaalaiset)
  • BH-tulokset
  • PK-tulokset