Vuosikirjojen 2010-2014 luonnokset

Vuosikirjaluonnoksien mahdolliset virheet voi ilmoittaa 30.9.2017 mennessä puheenjohtaja@amstaffiyhdistys.net

Tämän uutisen lopusta löydät vuosien 2010-2014 vuosikirjojen luonnokset. Näissä luonnoksissa on vielä jonkin verran puutteita eikä niitä ole vielä taitettu. Lopulliset, taitetut vuosikirjat 2010-2014 julkaistaan vuoden 2017 loppuun mennessä digitaalisessa muodossa.

Jos huomaat oman koirasi tiedoissa virheitä, voit ilmoittaa niistä 30.9.2017 asti osoitteeseen puheenjohtaja@amstaffiyhdistys.net

Jotta korjauksissa pysytään mukana ja ne saataisiin kaikki tehtyä, noudatathan ystävällisesti alla olevia ohjeita virheistä ilmoittaessasi. Vuosikirjoja on paljon ja virheiden korjaamiseen tarvitaan tarkat tiedot.

• Laitathan sähköpostin otsikoksi “Vuosikirja”
  • Ilmoita koirasi rekisterinimi, ja KORJAUKSET. Kerro samalla, mistä kohdista koirasi tiedot löytyy (esim. Koiratarhan Jeppe, näyttelytulokset ja luonnetestitulokset). Muistathan mainita myös, minkä vuoden vuosikirjasta/vuosikirjoista on kyse!

Huomioithan, että vuosikirjassa voi olla vain ne tulokset ja/tai tittelit, mitkä  koira on saavuttanut ennen vuosikirjan käsittelemän vuoden loppua!

• Tarkastathan koirasi infokentän (KOIRAN NIMI Rekisterinumero, lonkkatulos, LTE-tulos, syntymäaika, sukupuoli).
    • varmista, että koirasi kohdalla on oikeat vanhemmat
    • mikäli koirasi on suorittanut BH kokeen, niin tarkasta erityisesti löytyykö ko. titteli koirasi nimen edestä.