Vuosikokous 13.3.2016, Lohja

Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous

SUNNUNTAINA 13. MAALISKUUTA 2016 KLO 16:00
Ravintola Hanneksessa,
Vappulantie 235, 08700 Lohja.

Valtakirjojen tarkastus klo 15:30-15:50

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat ja valitaan hallitukselle puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle kahdeksi vuodeksi, sekä kaksi (2) varajäsentä yhdeksi vuodeksi.

Erovuorossa olevat hallituksen jäsenet: Anu Hallström, Laura Harva ja Oona Reponen ja Kiia Terho (puheenjohtaja) sekä varajäsenet Jenni Hirvonen ja Heini Klaavu.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään ja päätetään seuraavista asioista:

1. Hallitus esittää, että valitaan vuodelle 2016 pentuvälittäjä sekä jalostustoimikunnalle puheenjohtaja, joka kokoaa jalostustoimikunnan.

2. Vuoden koirien 2015 julkistaminen ja palkitseminen.

Lisäksi vuosikokous käsittelee jäsenten hallitukselle hyvissä ajoin ennen kokousta kirjallisesti esittämät asiat.

Ilmoittautumiset vuosikokoukseen 6.3.2016 mennessä osoitteeseen: sihteeri@amstaffiyhdistys.net

Kokouksessa on kahvitarjoilu sekä mahdollisuus ruokailuun (ennen kokousta klo 15). Keittolounaan hinta 10€. Lounas maksetaan yhdistyksen tilille FI2640 5520 2014 9052, ja maksukuitti esitetään ilmoittautumisen yhteydessä. Muista ilmoittaa myös mahdollinen erityisruokavaliosi.

Ennen kokousta järjestetään luento koiran käyttäyminen & luonne.

TERVETULOA!