Amstaffileiri 5.-6.8. Taipalsaarella

Vuotuinen amstaffileiri järjestetään tänä vuonna 5.-6.8.2023 Taipalsaarella!

Leirillä on rally-toko-ryhmä, jota kouluttaa Elli Kiiski, ja yleistä tottelevaisuusryhmää kouluttaa Mari Laari.

Leirillä majoitutaan 2 hengen aitoissa, myös teltta/asuntoautomajoitukselle on tilaa. Leiripaikalle voi saapua jo perjantai-iltana, koulutus tapahtuu lauantaina ja sunnuntaina.

Hinnat

85€ / jäsen
105€ / ei-jäsen
50€ / kuunteluoppilas

Hinta sisältää koulutuksen, majoituksen sekä aamiaisen ja lounaan koulutuspäivinä.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut
oona.reponen@amstaffiyhdistys.net

Kouluttajista:

Elli Kiiski on kouluttanut Suomen ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan amstaffien rally-tokovalion ja edustanut amstaffinsa Netan kanssa lukuisissa eri arvokilpailuissa menestyksekkäästi. Ellillä on kisataustaa useissa eri lajeissa ja kokemusta eri rotujen kouluttamisesta. Elli on myös rally-tokon ja arkitottelevaisuuden koulutusohjaaja (SPKL).

Rally-tokon harrastamisen aloitin vuonna 2013 ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen harrastaja, kisaaja ja kouluttaja lajin parissa. Amstaffin lisäksi minulla on australianpaimenkoira Veikko joka on myös RTVA.
Rally-tokoa kuvaillaan iloiseksi tekemiseksi koiran kanssa. Minulla päätavoitteena on kouluttajana se että koirasta näkee että sillä on kivaa ja koira nauttii tekemisestä. Mikään ei ole niin hienoa katsottavaa kun koira on innokas ja tekee innolla häntä heiluen.

Mari Laari on harrastanut palveluskoiralajeja belgianpaimenkoirien ja saksanpaimenkoirien kanssa vuodesta 2001 alkaen, menestyksekkäästi myös arvokisatasolla.

Palveluskoiraharrastuksen aloitin itse aktiivisesti vuonna 2001. Olen kilpaillut pk-jäljellä.
Kaikessa koirankoulutuksessa panostan siihen että koira on halukas tekemään töitä yhdessä ohjaajansa kanssa. Tottelevaisuudessa ennenkaikkea yhteistyöllä on tärkeä merkitys. Kun koirakon välinen toiminta on kunnossa tekeminen tuottaa iloa molemmille.