Etsimme jäseniä työryhmään

Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n hallitus kokoaa työryhmän pohtimaan ratkaisumalleja Suomessa tapahtuneiden koirahyökkäysten estämiseksi.

Oletko Sinä etsimämme henkilö?

Oletko vastuuntuntoinen, täysi-ikäinen Amstaffiyhdistyksen jäsen, jolla on kenties omia mielipiteitä tai ainakin ideoita siitä, miten tilannetta kannattaisi yrittää hallita?

Työryhmä tulee koostumaan niin hallituksen kuin jalostustoimikunnankin henkilöistä, sekä muutamasta kasvattajasta ja rodun harrastajasta. Toivomme sinun olevan idearikas, aktiivinen ja ahkera, haluat toimia rodun hyväksi kaikkien turvallisuuden puolesta etkä lannistu pienistä.

Työryhmä tulee työskentelemään yhdessä ”tiiminä” Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n hallituksen alaisuudessa sekä pitää yhteyttä niin Kennelliittoon kuin amstaffeja ja niiden kaltaisia koira välittäviin rescue-yhdistyksiinkin.

Työryhmään valitaan 5-7 toimihenkilöä vapaamuotoisten anomusten perusteella.

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää!

Työryhmän vetäjänä toimii pentukummi, rodusta pitkän kokemuksen omaava Maarika Wallenius.

Hakemukset ja asiaa koskevat tiedustelut sähköpostitse: maarika.wallenius (at) elisanet.fi tai puhelimitse 040-7430 919