ILMOITA YLI 10-VUOTIAAN AMSTAFFISI TIEDOT AMSTAFFIEN ELINIKÄ -KYSELYYN!

Jos sinulla on yli 10-vuotias rekisteröity amstaffi, ilmoita koirasi tiedot Ikäkyselyn kautta 1.8.2023 mennessä. Kyselyn tulokset julkaistaan Amstaffi 3/2023 -lehdessä.

Kysely on tarkoitettu elossa oleville yli 10-vuotiaille rekisteröidyille amstaffeille.

Toivomme, että mahdollisimman moni (myös ne, joiden koira on kuollut jo kauan sitten) tekisi ilmoituksen koiransa kuolinajasta ja -syystä, jotta tilasto saataisiin mahdollisimman todenperäiseksi. Kerrothan tästä viestiä eteenpäin myös muille rodun nykyisille ja entisille harrastajille.

Jos koirasi on edesmennyt vanhuuteen, sairauteen tai jotenkin muuten, ilmoitathan kuolinsyyn ja -päivämäärän Kennelliittoon joko Omakoira-palvelun kautta (Kennelliiton jäsenet) tai lähettämällä tiedon sähköpostitse.

Kennelliiton jäsenenä ja Omakoiran käyttäjänä tiedot pystyy kätevästi päivittämään sitä kautta (Omakoiraan kirjaudutaan jäsennumerolla, jonka löydät Koiramme-lehden takakannen osoitekentästä).

Jos et ole Kennelliiton jäsen ja/tai Omakoiran käyttäjä, niin tiedot voi ilmoittaa vapaamuotoisena kirjallisena ilmoituksena. Ilmoituksesta tulee ilmetä:
- Koiran nimi
- Rekisterinumero
- Kuolinaika (mikäli et muista tarkkaa päivää, niin ilmoita esim. kk/vuosi) ja syy
- Omistajan allekirjoitus.

Ilmoituksen voi skannata (tai valokuvata) ja lähettää sähköpostilla: rekisterointi(at)kennelliitto.fi