Jalostustiedustelu-lomake kasvattajille

Jalostustoimikunta on toteuttanut jalostustiedustelu-lomakkeen rodun kasvattajille yhdistyksen kotisivuilla. Jalostustoimikunnan sivuille tästä.

Jalostustiedustelu-lomakkeeseen pääset tästä.

Jalostustiedustelut tulee toimittaa jalostustoimikunnalle hyvissä ajoin eli vähintään kolme (3) kuukautta ennen nartun juoksujen arvioitua alkamisaikaa.

- Tiedustelun tekee suunnitellun pentueen kasvattaja (nartun omistaja).
- Nartun tulee olla täyttänyt vähintään kaksi (2) vuotta suunniteltuna astutusajankohtana.
- Nartun tulee olla tutkittu tai geneettisesti terve ataksian osalta tutkituista vanhemmista.

Toimita nartustasi valokuvat jalostustoimikunnalle käsittelyä varten, kuvat koirasta seistessä edestä ja sivusta osoitteeseen jalostustoimikunta(at)amstaffiyhdistys.net

Jalostustoimikunnan suositteleman yhdistelmän toteutuessa jäsenenä saat haluamasi ½-sivun pentueilmoituksen Amstaffi-lehteen veloituksetta.