Muistutus jäsenmaksujen erääntymisestä

Jäsenmaksut erääntyvät 31.5.2022. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on hallituksella oikeus erottaa jäsen eräpäivästä seuraavassa kokouksessaan. Jäsenmaksutiedot löydät lehden 1/22 takakannesta, kotisivuilta kohdasta Liity jäseneksi tai tästä:

varsinainen jäsen 29€ /vuosi
perhejäsen 5€ /vuosi
liittymismaksu 15€ (ei tarvitse maksaa, mikäli olet uusi jäsen, tai aiemmasta jäsenyydestä on yli 2v aikaa)
linkkimaksu 10€ (linkki- ja jäsenmaksun maksaneiden kasvattajien tiedot lisätään kasvattajia-sivulle)
kasvattajan ilmoittama pentuejäsen 12€/ensimmäinen vuosi, ei liittymismaksua (huom! Pentuejäseneksi hyväksyttävän henkilön, jonka aiemmasta jäsenyydestä on alle 2v aikaa, tulee maksaa liittymismaksu 15€)
kasvattajan ilmoittaman pentuejäsenen perhejäsen 2€/ensimmäinen vuosi

Tilitiedot:
Saaja: Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry
Tili: Danske Bank FI12 8146 9710 2364 97

Viitenumerot:

Jäsen ( varsinainen ja perhe, voi maksaa yhdessä ) 32007.
Uusi jäsen, joka maksaa myös liittymismaksun (aiemmasta jäsenyydestä alle 2v. aikaa) 32104.
Kasvattajan liittämä pentuejäsen 32010.
Kasvattajan linkkilistan maksu 32201.

Käytäthän oheisia viitenumeroita jäsensihteerin ja kirjanpitäjän työn helpottamiseksi, kiitos.

Muistathan hoitaa jäsenmaksusi ajoissa!