Open Show 14.5.2016, Oittaan kartano, Espoo

[toc]

Kuvia Open show:sta, kuvaaja Johanna Kuisma

Open show löytyy myös Facebookista
TULOKSET

ROP: Golden Ferya Bittersweet om. Anu Hallström
VSP: Fin Fool's Covered In Luckyrain om. Salina Parkkonen
PN:
1. Golden Ferya Bittersweet
2. Remaster's Sun Is Up
3. Kesselin Neiti Kesäheinä
4. Sticky Wicket's I Am A Wildog
PU:
1. Fin Fool's Covered In Luckyrain
2. Villa Vappulan Cloaca Maxima
3. Kesselin Qliffa Qaiffari
4. Kesselin John Barr

Pikkupennut
urokset
1. Baxstaff Hunting For Stars
2. Rice Crisp Sacher
3. Polar Express Chronicle of Wicket
nartut
1. Baxstaff Angel Stardust
2. Kesselin Rinsessa Anna
3. Rice Crisp Tiramisu Deluxe
4. Daydreamer's Drama Queen

Pennut
nartut
1. Golden Ferya Goodnews Bay

ROP-pentu: Golden Ferya Goodnews Bay, om.Susanna & Gitte Berghäll
VSP: Baxstaff Hunting For Stars, om: Kirsi Sonkkila
pentu PN2: Baxstaff Angel Stardust, om: Johanna Andsten & Niina Sirrola

Juniorit
urokset
1. Villa Vappulan Cloaca Maxima, KP
2. Unbreakable's I Like Finnhits
3. Villa Vappulan Cisse
4. Villa Vappulan Challenger
nartut
1. Remaster's Sun Is Up, KP
2. Unbreakable's Iman Fashion Icon
3. Villa Vappulan C'est La Vie

Nuoret
urokset
1. Fin Fool's Covered In Luckyrain, KP
2. Kesselin Qliffa Qaiffari, KP
3. Masterbolt Knockout
4. Royal Glory Count The Stars
nartut
1. Klaara

Avoimet
urokset
1. Lehto-Sun's Somebody To Love, KP
2. Full Battery Despicable Me, KP
3. Kesselin Lord Lawless
4. Villa Vappulan Bogart Co
nartut
1. Unbreakable's Golden Queen
2. Jekkupatterin Shocking Awesome

ROP-harrastus: Stickywicket's I Am A Wildog, om. Siru Heinikoski & Kiia Terho
VSP-harrastus: Daydreamer's Magic Number, om. Eva Wallinvirta & Siru Heinikoski
Harrastus
urokset
1. Daydreamer's Magic Number, KP
2. Masterbolt Drummer Boy
nartut
1. Sticky Wicket's I Am A Wildog, KP
2. Golden Ferya Arizona Queen
3. Golden Ferya In Love Again
4. Kesselin Qukkahatun Qaveri

Valiot
urokset
1. Unbreakable's Golden Lionel
nartut
1. Golden Ferya Bittersweet, KP
2. Kesselin Neiti Kesäheinä, KP
3. Lievore's Edition Purple Rain
4. Celeste Dueto

ROP-veteraani: Kesselin John Barr, Maija Lehtonen
VSP: Slamdunk Phoenix Mercury, Laura ja Matti Harva
Veteraanit
urokset
1. Kesselin John Barr, KP
nartut
1. Slamdunk Phoenix Mercury

ROP-turisti: Unbreakable's Harmony, om. Minttu Laurila
VSP-turisti: Zeststaf's Obladi Oblada, om. Sari Nybacka
Turistit
urokset
1. Zeststaf's Obladi Oblada
2. Kesselin Lord Le Blonde
3. Unbreakable's Ice Power
nartut
1. Unbreakable's Harmony
2. Hot Guy Back Off Bitch
3. Unbreakable's Ice Princess

ROP-kasvattaja: Villa Vappulan, om. Laura Harva
ROP-jälkeläis: Kesselin Neiti Kesäheinä, om. Laura ja Matti Harva

Paras Lihaskunto: Golden Ferya In Love Again, om. Susanna Berghäll
Eniten ilmoitettuja kasvatteja: Kesselin, om. Susanna Berghäll

Osallistumisoikeus

Näyttelyyn saavat osallistua FCI:n tunnustaman maan kenneljärjestössä rekisteröidyt amerikanstaffordshirenterrierit, jotka on tunnistusmerkitty Kennelliiton hyväksymällä tavalla ja täyttävät voimassa olevat Kennelliiton hyväksymät rokotus- ja terveysmääräykset, ja viimeistään näyttelypäivänä täyttävät viisi kuukautta. Suomen lain vastaisesti typistetyt koirat eivät saa osallistua.

Muut ohjeet

Ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos näyttely peruutetaan. Tuomarin antamasta arvostelusta ei voi valittaa. Näyttelytoimikuntaan kuuluvat henkilöt eivät voi esittää koiraa arvostelussa/näyttelyssä, mutta voivat ilmoittaa koiransa näyttelyyn.

Kasvattaja, jolla on eniten kasvatteja ilmoittautuneissa saa ilmaisen aukeaman mainoksen Amstaffi -lehteen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Ilmoittautumisaika sähköisellä lomakkeella  1.1. - 15.4.2016. Ilmoittautumiset paperilomakkeella (Amstaffi-lehden välissä) 1.1. - 10.4.2016.

ilmoittautumishinnat:

Jäsenet: 20€, saman omistajan 2. jne koira 15€. Ei jäsenet 35€

Ilmoittautuminen maksetaan tilille:
Tilille: Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry
FI26 4055 2020 1490 52
Viesti: Open Show

Arvosteluluokat

Luokissa ei anneta laatumainintaa, mutta annetaan kirjallinen arvostelu. Luokissa sijoitetaan neljä parasta koiraa paremmuusjärjestykseen. Tuomari voi antaa halutessaan luokassaan sijoittuneille koirille kunniapalkinnon, mikäli hän haluaa nähdä koiran vielä paras uros/paras narttu -luokassa. Halutessaan tuomari voi jakaa kunniapalkinnot myös pentu- ja turistiluokissa, vaikka ne eivät oikeuta osallistumaan paras uros/paras narttu -luokkaan.

Pikkupennut 5-7 kk

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Luokkansa voittanut uros/narttu kilpailee sukupuolensa parhaasta pennusta ”pennut 7-9 kk” -luokan voittajaa vastaan.

Pennut 7-9 kk

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Luokkansa voittanut uros/narttu kilpailee sukupuolensa parhaasta pennusta ”pikkupennut 5-9 kk” -luokan voittajaa vastaan. Rotunsa paras pentu kisaan (ROP-pentu/VSP-pentu) tulee molempien sukupuolien parhaat pennut.

Junnut 9-15 kk

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Kunniapalkinnon saaneet jatkavat kilpailua paras uros/ paras narttu -kisassa.

Nuoret 15-24 kk

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Kunniapalkinnon saaneet jatkavat kilpailua paras uros/ paras narttu -kisassa.

Harrastus 15 kk>

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Kunniapalkinnon saavat jatkavat kilpailua paras uros/ paras narttu -kisassa. Luokkaan voivat osallistua ne amstaffit, joilla on virallisesta kokeesta/kilpailusta tulos (AGI, BH, Koiratanssi, MEJÄ, PK, RALLY-TOKO, TOKO, VEPE, pois lukien LTE ja MH). Hyväksytyllä tuloksella tarkoitetaan sellaista tulosta, joka ei ole hylätty/keskeytetty/pisteet eivät riitä tulokseen. Lisäksi harrastusluokan paras uros ja paras narttu kilpailevat keskenään ROP-/ VSP -harrastuskoira -kisassa.

Avoimet 24 kk - 8 vuotta

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Kunniapalkinnon saaneet jatkavat kilpailua paras uros/ paras narttu -kisassa.

Valiot 24 kk>

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Kunniapalkinnon saaneet jatkavat kilpailua paras uros/ paras narttu -kisassa.

Veteraanit 8 v >

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Kunniapalkinnon saaneet jatkavat kilpailua paras uros/ paras narttu -kisassa. Lisäksi veteraaniluokan paras uros ja paras narttu kilpailevat keskenään ROP-/ VSP veteraani -kisassa.

Turistit 9 kk >

Kirjalliset arvostelut, sijoitetaan neljä. Tuomari halutessaan voi jakaa sijoittuneille kunniapalkintoja. Turistiluokan paras uros ja paras narttu kilpailevat keskenään ROP-/VSP-turistikisassa. Tämä luokka on tarkoitettu erityisesti esim. värivirheellisille, mutkahäntäisille, hörö-/luppakorvaisille, kivesvikaisille tai muuten vain persoonallisille amstaffeille. Paras uros/paras narttu -kilpailuun osallistuvat kaikki kunniapalkinnolla palkitut luokassaan (junnu, nuori, avoin, harrastus, valio, veteraani) sijoittuneet urokset/nartut. Tuomari sijoittaa neljä. Paras uros ja paras narttu kilpailevat keskenään rotunsa paras -kilpailussa (ROP/ VSP).

Kasvattajaluokka

Saman kasvattajan neljän kasvatin muodostama ryhmä. Kasvattaja voi esittää useamman ryhmän, joissa tulee olla keskenään eri koirat. Ryhmät saavat kirjalliset arvostelut. Ei sijoituksia, vain paras ryhmä valitaan.

Jälkeläisluokka

Kilpailee vähintään neljä uroksen tai nartun jälkeläistä. Jälkeläisluokassa tulee jalostusuros tai jalostusnarttu esittää yhdessä jälkeläistensä kanssa. Ryhmässä esitettävät jälkeläiset tulee olla ilmoitettuna muihin luokkiin. Jälkeläisluokassa kilpailevaa jalostusurosta tai -narttua ei tarvitse ilmoittaa muihin luokkiin. Ryhmät saavat kirjalliset arvostelut. Ei sijoituksia, vain paras ryhmä valitaan.

Sponsoriluokka

Kasvattajat voivat halutessaan nimetä sponsoroimansa luokan (esim. parhaat liikkeet, paras punainen tmv.). Sponsori saa itse päättää mitä jakaa palkinnoksi luokassaan. Tuomari jakaa mielensä mukaan osallistujille osallistumiskupongit, jotka oikeuttavat osallistumaan nimettyyn luokkaan.

Tiedustelut

Maarika Wallenius, maarika.wallenius@amstaffiyhdistys.net, 040 - 743 0919

Tuomarin esittely

Anne Mansikkasalo (os. Oikkonen) on kasvattanut amstaffeja kennelnimellä Stillstorm's yhteistyössä Heikki Heiskasen kanssa 1980- ja 90-luvuilla. Kasvattien joukossa on lukuisia kansainvälisiä ja Suomen muotovalioita, sekä kaikkien rotujen näyttelyn BIS-kasvattajaryhmä amerikkalaisella tuomarilla.

Rotuun syvempi tuntemus on tullut lukuisista matkoista Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin sekä rodun erikoisnäyttelyihin että kennelvierailuille rodun kasvattajien luokse. Tuonteja Stillstorm's kennelillä oli Yhdysvalloista, Saksasta, Hollannista, Tsekeistä ja Kanadasta. Anne arvosteli amstaffien erikoisnäyttelyn Belgradissa vuonna 2001.

2 thoughts on “Open Show 14.5.2016, Oittaan kartano, Espoo

Comments are closed.