Pentuvälityksen tiedot

Sähköpostitse: pentutiedustelu (at) amstaffiyhdistys.net


* Pentuvälittäjältä myös pentuopas myynnissä

Päivitettävää? Käytä kaavaketta tai lähetä viesti pentuvälittäjälle. Kummallakin tavalla voit myös toimittaa valokuvat vanhemmista ilmoituksen yhteyteen.

HUOM. Mikäli pentueen vanhemmilla on terveystutkimustuloksia tai titteleitä, joita ei löydy Kennelliiton jalostustietokannasta, niin toimita ko. tiedot pentuvälittäjälle sähköpostitse, kiitos.

Pentuelistan päivitykset tapahtuvat n. kerran viikossa (huomioithan, että esim. kesäaikaan päivitysväli voi olla pidempikin).

Lista päivitetty 5.5.2022.

 

Astutetut

 

Syntyneet

Awaraness - Aamu Mononen, Kannus
kennelawaraness(at)gmail.com
Syntyneet 13.3., 5 urosta ja 7 narttua.

  isä emä
  Notorius Ast Rock Star Revolution´s
Kuuhullun Kaikkein Makkein
Lonkat C/C A/A
Kyynärät 0/0 0/0
Silmät PPM iris-iris, lievä Distichiasis, lievä
terve terve
Muut terveystestit   VA0, SP0, LTV0
Näyttely Sert, Va-Sert, SA Muotovalio
Harrastukset näyttelyt näyttelyt ja vetourheilu
LTE   +155
Ataksia terve gen. terve

Muut kotia etsivät

Cotta's Dreams Game On - Tarmon emän ja isän tiedot löytyvät Kennnelliiton jalostustietokannasta nimihaulla. Tarmo on leikattu, joten jalostukseen sitä ei voi käyttää (kyynärät 1/1, lonkat A/A). Tarmo on iloinen, reipas ja omistajilleen äärimmäisen rakastava koira. Ei oikein perusta vieraista ja lapsien kanssa ei ole tottunut olemaan. Uusiin ihmisiin tutustuminen vaatii aikaa. Tarvitsee paljon aktivointia ja kärsivällisyyttä kouluttajaltaan, sillä omaa vahvan oman tahdon ja on hyvin energinen tapaus. Koirapuistokoiraa ei tästä tapauksesta saa ja soveltuu parhaiten ainoaksi koiraksi sellaiselle henkilölle, jolla on aikaa ja energiaa puuhata koiran kanssa. Koira ei ole "remmirähjä", osaa kyllä käyttäytyä, toki vastaa tarvittaessa toisten uhoamiseen. Edellä mainituista huolimatta, Tarmolla on joitain koirakavereita molemmista sukupuolista, joiden kanssa tulee oikein hyvin toimeen. Tarmo viihtyy omistajiensa mukana niin pihassa kuin metsässä, vierailuille ei ole ollut asiaa. Kodin ulkopuolista aktiiviharrastusta meillä ei ole ollut. Kotona olemme harjoitelleet mm. hyvin yksinkertaista noseworkia ja siitä koira kyllä innostuu. Peruskomennot osaa, kun malttaa keskittyä. Peruskoulutusta olisi hyvä jatkaa jonkin aivotyötä vaativan harrastuksen parissa. Oman muuttuneen elämätilanteen vuoksi joudun etsimään koiralle uuden kodin. Tulevalla omistajakandidaatilla tulee olla aiempaa kokemusta rodusta, ei ensimmäiseksi.
Yhteydenotot: Outi Tuisku outit(at)outlook.com

 

 

Hyödyllisiä linkkejä pentua ostaessa

  1. Haluan amstaffin
  2. JTO (Jalostuksen tavoiteohjelma)
  3. Pennun ostaminen vaatii harkintaa

Amerikanstaffordshirenterrierin pennun tulee olla rekisteröity ja tunnistusmerkitty. Pennun vanhempien tulee täyttää vähintään PEVISA terveystutkimukset.

Älä osta pentua ataksiatestaamattomista vanhemmista!
Ataksiasta lisää täältä.