Pentuelista

Pentuvälityksen tiedot

Oona Reponen, puh 040 769 77 38
pentutiedustelu (at) amstaffiyhdistys.net
Soitot ennen klo 21.00 // Ei tekstiviestejä. Mikäli et tavoita pentuvälittäjää puhelimitse (3-vuorotyön takia saattaa tavoitettavuus olla vaihtelevaa), niin jätä soittopyyntö joko tekstiviestinä tai sähköpostilla.
* Pentuvälittäjältä myös uudistettu pentuopas myynnissä

Päivitettävää? Käytä kaavaketta tai lähetä viesti pentuvälittäjälle. Kummallakin tavalla voit myös toimittaa valokuvat vanhemmista ilmoituksen yhteyteen.

HUOM. Mikäli pentueen vanhemmilla on terveystutkimustuloksia, joita ei löydy Kennelliiton jalostustietokannasta, niin toimita ko. tiedot pentuvälittäjälle sähköpostitse, kiitos.

Pentuelistan päivitykset tapahtuvat n. kerran viikossa (huomioithan, että esim. kesäaikaan päivitysväli voi olla pidempikin).

Lista päivitetty 11.2.2020.

Astutetut

Kuuhullun – Mari Lehkonen, Ylivieska
0407213546 kuuhullunkennel@gmail.com

uros/narttuHullabaloo’s Catch a Moon Chase The StarsKorpihillan Lapin Liekki
LonkatB/B 103 (69%)B/B 102 (71%)
Kyynärät0/0 108 (69%)0/0 108 (71%)
Silmätokok
okok
Muut terveystestitpolvilumpioluksaatio 0/0
NäyttelySERTVARA-SERT
LTE
Ataksiaterveterve

Ultrattu tiineeksi, odotetaan syntyvän viikolla 19.

Arctic Classic – Suvi Paunimo & Saku Tuovinen, Ylämylly
0405300219 arcticclassic@hotmail.com

uros/narttuMasterbolt Ziggy StardustImmness Esme
LonkatA/A 111 (72%)B/B 98 (60%)
Kyynärät0/1 99 (73%)0/0 103 (59%)
SilmätDistichiasisok
okok
Muut terveystestitpolvilumpioluksaatio 0/0
NäyttelyMVAVara-sert
LTEMH suoritettu
Ataksiakantajaterve

Royaltybolt – Eeva Lehtonen, Ypäjä
0505608049 rb.lehtonen@gmail.com

uros/narttuRed Icon´s Highway Patrolman * Royaltybolt Give Me A Diamond
LonkatC/CA/A 124 (73%)
Kyynärät1/10/0 105 (73%)
Silmät* ok
Muut terveystestit
NäyttelyMVAMVA
HarrastuksetRTK1
LTEBPH suoritettuMH suoritettu
Ataksiatervekantaja
  • uros on ulkomaalainen jonka vuoksi siltä puuttuu silmätarkastuslausunto sekä indeksit terveystuloksista

Odotetaan syntyvän vko 19.

Golden Ferya – Jonna Hörkkä, Iisalmi
0404112762 jonna.horkka@gmail.com

uros/narttuGolden Ferya ArcanineGolden Ferya Happy Valley
LonkatB/B 108 (69%)C/C 94 (72%)
Kyynärät0/0 111 (70%)1/1 91 (73%)
SilmätokDistchiasis
okUltra: terve
Muut terveystestit
NäyttelyVara-sertVara-sert
LTE+129+221
Ataksiaterveterve

Syntyneet

Synt. 8.2.2020 4 urosta, 7 narttua.

Northern Stellar – Janika Hiltunen, Mariel Hiltunen, Järvenpää
040 8462 621 kennelnorthernstellar@outlook.com

uros/narttu Hullabaloo’s Catch a Moon Chase The Stars Mia Albachiara Nerthus
Lonkat B/B 102 (68%) B/B 98 (60%)
Kyynärät 0/0 108 (69%) 0/0 105 (59%)
Silmät ok ok
Muut terveystestit polvilumpioluksaatio 0/0
Näyttely CACIB
LTE
Ataksia terve terve

Muut kotia etsivät

1,5 kastroitu amstaffipoika etsii uutta loppuelämän kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia. Ode on energinen uros joka tarvitsee rajoja ja rakkautta. Remmikäytöksessä parantamisen varaa eikä tule toimeen muiden urosten kanssa. Elänyt tähän asti perheen vanhemman nartun kanssa. Vahtii kovasti reviiriään. Ode ei ole ongelmakoira mutta luonnollisesti uroksissa saattaa olla omat haasteensa. Lisätietoja kennelbombinades@gmail.com

Kohta 6 v. leikattu amstaffi uros Maxi etsii rakastavaa loppuelämän kotia. Maxi on äärimmäisen kiltti,leikkisä ja persoonallinen kaikkine ilmeineen.  Ei hauku, ei räyhää, on tottunut vauvoihin ja lapsiin, kulkee hienosti lastenvaunujen ja pyörän kanssa. Tottelee hyvin peruskäskyjä. Ohittaa toiset koiran kauniisti räyhäämättä. Ei iho- tai muita ongelmia. Ei sairauksia. Ei allergioita eli täydellisin luttanapoika.
Eli uuden kodin etsiminen ei ole koirasta johtuvat syyt vaan perheenjäsenen sairastumisesta johtuva hankaloitunut elämäntilanne.
Siksi haluaisimme perheen jonka kanssa voisi kuulumisia vaihtaa jatkossa ja mahdollisesti tulla moikkaamaankin.

0503132857 / Johanna

Linkki jalostustietojärjestelmään: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI29641%2F14&R=286

Hyödyllisiä linkkejä pentua ostaessa

1. Haluan amstaffin
  2. JTO (Jalostuksen tavoiteohjelma)
  3. Pennun ostaminen vaatii harkintaa

Amerikanstaffordshirenterrierin pennun tulee olla rekisteröity ja tunnistusmerkitty. Pennun vanhempien tulee täyttää vähintään PEVISA terveystutkimukset.

Älä osta pentua ataksiatestaamattomista vanhemmista
Ataksiasta lisää täältä.

Amstaffeilla on myös perinnöllistä pikkuaivojen rappeumasairautta eli ataksiaa. Sairaus johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Ataksiaan on olemassa geenitesti, joten tarkista että mahdollisen pentusi vanhemmat ovat testattuja tai ovat geneettisesti terveitä; vain näin voit olla varma, ettei sinun koirasi sairastu ataksiaan. Statuksen terve tai kantaja saaneet koirat eivät itse sairastu ataksiaan, mutta jos kaksi kantajaa yhdistetään, ne voivat saada sairaita pentuja.

[/one_third_last]