Tervetuloa Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n sivuille. Yhdistys on Suomen Kennelliiton alainen jäsenyhdistys, sekä Staffordshirenbullterrieriyhdistys ry:n alainen rotuyhdistys. Tarkoituksemme on edistää amerikanstaffordshirenterrierien kasvatusta ja jalostusta, sekä toimia aatteellisena yhdistyksenä jäsenten keskuudessa näiden koiraharrastusten edistämiseksi.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme!

HUOM! Kotisivujen päivitystyö käynnissä.

Älä osta pentua säälistä! Jättämällä koiran ostamatta, voit vaikuttaa asiattomien pentujen tekemiseen

Älä osta rekisteröimätöntä amstaffia

Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry muistuttaa amstaffia ostavia tarkistamaan, että pentu on asianmukaisesti rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Rekisteröity pentu takaa tietyt terveydelliset perusasiat ja antaa ostajalle paremman kuluttajasuojan. Tuontikoiran ostajia kehotetaan selvittämään koiran alkuperä ja tuojan perustelut koiran Suomeen tuomiselle. Luotettavan ja asianmukaisen kasvattajan tuki amstaffin omistajalle voi olla kultaakin arvokkaampi.

Keskustelupalsta

Lisää ilmoituksia ja keskustelua Amstaffit.com -keskustelupalstalla. Keskustelupalsta ei ole yhdistyksen virallinen palsta, mutta siellä on Yhdistyksen tiedotteita ja keskustelua -osio. Tätä osiota voi lukea myös kirjautumatta palstalle.

Löydät meidät Facebookista