Tuloksia

Julkaisemme jatkossa menestyneiden koirien tuloksia yhdistyksen facebook-sivulla. Vanhempia tuloksia (vuoteen 2017 asti) tämän sivun alalaidassa.

Voit ilmoittaa tulokset oheisten lomakkeiden avulla.
Huom! Vaatii Google Drive -kirjautumisen. Jos sinulla ei ole Google Drive -tunnuksia, voit luoda ne ilmaiseksi täällä.

Valioilmoitus

Näyttelytulokset

Koe- ja testitulokset

Valioilmoituksia ei tarvitse enää erikseen lähettää lehden toimitukselle. Ilmoitusten vastaanottaja toimittaa ne eteenpäin joko lomakkeen tai sähköpostin välityksellä tulleen ilmoituksen perusteella.

Korjaus- ja parannusehdotukset lomakkeista Niina Peltolalle sähköpostitse (yhteystiedot alla).

Tulokset ja valioilmoitukset voit lähettää myös sähköpostitse

niina.peltola (at) amstaffiyhdistys.net
Poista välilyönnit, ja korvaa (at) @-merkillä.

Kuvien lähettäminen: Nimeä kuva kuvaajan nimiseksi (esim. Kalle.Kuvaaja.jpg). Mikäli lähetät useamman koiran tiedot yhdellä kertaa, selvennä, mikä kuva on mikäkin koira (tai voit nimetä kuvan esim. Haukkuvan.Musti.Kalle.Kuvaaja.jpg)

Koiran tiedot: Koiran tittelit, nimi, rekisterinumero. Valioilmoituksissa myös isä, emä, kasvattaja ja omistaja.

Tapahtuman tiedot: Päivämäärä, paikka, tuomari(t).
Valioilmoituksissa julkaistaan 3 sertiä, 4 cacibia. Mikäli sertejä/cacibeja on enemmän, voit laittaa asiasta lisämaininnan (esim. koira sai 15 sertiä). Mikäli koira on valioitunut moneen eri maahan, julkaistaan kustakin maasta vaadittu serti.

Näyttelytulokset: (Esimerkiksi muodossa) VAL ERI 1 SA CACIB ROP.

Julkaistavat palkintosijat ovat:

• ROP ja VSP,
  • SERT, NORD-SERT ja CACIB,
  • ROP- ja VSP-veteraani,
  • ROP-kasvattaja,
  • ROP- ja VSP-pentu,
  • ROP- ja VSP-juniori sekä
  • ROP-jälkeläisryhmä.

Luonnetestitulokset: Kokonaispisteet sekä osa-aluepisteet (tai linkki jalostustietokantaan).

Muut tulokset: Tulos, pisteet, mahdolliset lisämerkinnät.

HUOM! Erikoisnäyttelyn tai yhdistyksen järjestämien tapahtumien osalta kuvat ja tulokset julkaistaan yhdistyksen toimesta kattavammin  kuin edellä on kuvattu.

Vanhempia tuloksia

Luonnetestit

Luonnetestitulosten tilastoa eri osa-alueittain löytyy rodun JTOsta

MH -luonnekuvaukset

BH (käyttäytymiskoe)

Palveluskoirakokeet

TOKO

Rallytoko

Lajista tuli virallinen, Kennelliiton alainen laji vuonna 2014.

Agility

VEPE (vesipelastuskoe)