VEPE-LEIRI

Kyseessä on lajiintutustumisleiri, vetäjien esittelyt sivun lopussa.

Osallistumismaksut:
60€ Amstaffiyhdistyksen jäsenet
70€ Ei-jäsenet

Varausmaksu 15€, hyvitetään loppumaksun yhteydessä (varausmaksua ei palauteta). Varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen tilille: FI12 8146 9710 2364 97 (Danske Bank). Maksun saaja: Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry. Viesti: VEPE2020.

Paikkavaraukset alkaen 3.1.2020:
Saija Tiainen, s.tiainen (at) hotmail.com.

Hintaan sisältyy:
Majoitus (1 koira + ohjaaja).
Lauantaina aamukahvi, lounas, iltapala (grillimakkaraa ym).
Sunnuntaina aamupala.

Halutessaan paikalle voi tulla jo perjantai-iltana, jolloin omat eväät.

Tiedustelut:
Saija Tiainen, s.tiainen (at) hotmail.com

HUOM! RAJOITUS 12 KOIRAKKOA.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
(etusijalla amstaffit 31.1.2020 asti).


VETÄJIEN ESITTELYT:

Erika Kinnunen on harrastanut vepeä 15 vuotta, joista 12 vuotta hän on toiminut kouluttajana ja lajivastaavana Keskisuomen Kennelkerholle. Hän on vetänyt jo vuosia lajiesittely- ja koulutuspäiviä. Erikalla on ollut kolme vepekoiraa, joista kahden kanssa hän on myös kilpaillut. Tällä hetkellä hän kisaa 3-vuotiaan Saran kanssa avoimessa luokassa.

Saija Tiainen on harrastanut lajia amstaffien kanssa vuodesta 2010. Ensimmäinen kisakoira Tapani oli Suomen ensimmäinen virallisen vepetuloksen tehnyt amstaffi. Saija on myös vetänyt koulutuksia ja lajipäiviä/viikonloppuja parin vuoden ajan. Vepe/kisakoiria hänellä on ollut tänä aikana kaksi, joista 3-vuotiaan Ilarin kanssa on tällä hetkellä kilpailuoikeus avoimeen luokkaan. (kuva: Anna Hosionaho)