Miksi minun pitäisi liittyä?
Amstaffiyhdistyksen jäsenenä saat jäsenlehden ja ensimmäisten joukossa tiedon tapahtumista sekä etusijan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kokeisiin. Osallistuminen tapahtumiin on usein halvempaa yhdistyksen jäsenille.

Miten liityn?
Amstaffiyhdistyksen jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin sähköpostitse: jasensihteeri(at)amstaffiyhdistys.net, soittamalla (jäsensihteerin muut tiedot löydät yhteystiedot -sivulta) tai täyttämällä tämän sivun lopussa olevan lomakkeen.

Maksa jäsenmaksu (ja mahdollinen liittymismaksu) ja lähetä jäsensihteerille:

• koko nimesi (ja mahdollisen perhejäsenen nimi),
  • osoite,
  • sähköpostiosoite,
  • puhelinnumero (vapaaehtoinen),
  • oletko ollut aiemmin jäsen (ja onko aiemmasta jäsenyydestä alle 2 vuotta aikaa),
  • kuittikopio jäsen- ja liittymismaksusta (huom! Ole ystävällinen ja käytä annettuja viitenumeroita).

Mikäli et saa jäsenhakemukseesi kuittausta 3 viikon kuluessa, pyydämme ottamaan uudelleen yhteyttä.

Hallitus hyväksyy uudet, jäsenmaksun maksaneet jäsenet kokouksessaan. Hyväksymisen jälkeen sinut lisätään jäsenrekisteriin, jolloin saat jatkossa lehdet kotiisi. Ilmoitathan myös osoitteen- ja nimenmuutokset jäsensihteerille, jotta lehden tulo ei keskeydy.

Amstaffiyhdistyksen vuosikokous on hyväksynyt jäsenmaksuiksi vuodelle 2020

• varsinainen jäsen 27€ /vuosi
  • perhejäsen 5€ /vuosi
  • liittymismaksu 15€ (ei tarvitse maksaa, mikäli olet uusi jäsen, tai aiemmasta jäsenyydestä on yli 2v aikaa)
  • linkkimaksu 10€ (linkki- ja jäsenmaksun maksaneiden kasvattajien tiedot lisätään kasvattajia-sivulle)
  • kasvattajan ilmoittama pentuejäsen 10€/ensimmäinen vuosi, ei liittymismaksua (huom! Pentuejäseneksi ei hyväksytä henkilöä, jonka aiemmasta jäsenyydestä on alle 2v aikaa)
  • kasvattajan ilmoittaman pentuejäsenen perhejäsen 1€/ensimmäinen vuosi

Perhejäsenelle ei toimiteta omaa lehteä. Jos kasvattaja maksaa jäsenmaksut, ilmoittaa hän uusien jäsenehdokkaitten nimet ja yhteystiedot jäsensihteerille (muista liittää oheen kuittikopio maksusta).

Miten maksan?
Tilitiedot:
Saaja: Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry
Tili: Danske Bank FI12 8146 9710 2364 97

Viitenumerot:

• Uusi jäsen 32007.
  • Uusi jäsen, joka maksaa myös liittymismaksun (aiemmasta jäsenyydestä alle 2v. aikaa) 32104.
  • Kasvattajan liittämä pentuejäsen 32010.

Käytäthän oheisia viitenumeroita jäsensihteerin ja kirjanpitäjän työn helpottamiseksi, kiitos.

Muistathan hoitaa jäsenmaksusi ajoissa!
Yhdistyksen sääntöjen mukaan vuosittainen jäsenmaksun eräpäivä on 31.5. Jäsenmaksulappu toimitetaan Amstaffi-lehdessä. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on hallituksella oikeus erottaa jäsen eräpäivästä seuraavassa kokouksessaan.

Voit liittyä jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Yhteystietojen muutoslomake löytyy jäsenlomakkeen alapuolelta, käytäthän sitä mm. osoitteenmuutoksiin

Suomen amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n tietosuojaseloste.

Varmiste

Yhteystietojen muutos