Liity jäseneksi

Vuoden 2015 Open Show
Vuoden 2015 Open Show

Miksi minun pitäisi liittyä?
Amstaffiyhdistyksen jäsenenä saat jäsenlehden ja ensimmäisten joukossa tiedon tapahtumista sekä etusijan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kokeisiin. Osallistuminen tapahtumiin on usein halvempaa yhdistyksen jäsenille. Lisäksi yhdistyksen amstaffiaiheiset myyntituotteet on tarkoitettu jäsenille.

Miten liityn?
Amstaffiyhdistyksen jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin sähköpostitse (jasensihteeri@amstaffiyhdistys.net), soittamalla (jäsensihteerin muut tiedot löydät yhteystiedot -sivulta) tai täyttämällä tämän sivun lopussa olevan lomakkeen.

Maksa jäsen- ja liittymismaksu ja lähetä jäsensihteerille:

 • koko nimesi (ja mahdollisen perhejäsenen nimi)
 • osoite
 • sähköpostiosoite
 • puhelinnumero (vapaaehtoinen)
 • Oletko ollut aiemmin jäsen (ja jos olet, onko edellisen jäsenyytesi loppumisesta yli 2 vuotta aikaa). Jokaisen jäseneksi haluavan tulee maksaa liittymismaksu. Uusien jäsenien (= ei aikaisempaa jäsenyyttä, tai aikaisemman jäsenyyden loppumisesta on yli 2 vuotta aikaa) liittymismaksu sisältää 2 vanhaa Amstaffi-lehteä. Mikäli aiemman jäsenyyden loppumisesta on alle 2 vuotta, liittymismaksu EI sisällä vanhoja Amstaffi-lehtiä.
 • Kuittikopio jäsen- ja liittymismaksusta.

Mikäli et saa jäsenhakemukseesi kuittausta 3 viikon kuluessa, pyydämme ottamaan uudelleen yhteyttä.

Hallitus hyväksyy uudet, jäsenmaksun maksaneet jäsenet kokouksessaan. Hyväksymisen jälkeen sinut lisätään jäsenrekisteriin, jolloin saat jatkossa lehdet kotiisi. Ilmoitathan myös osoitteenmuutokset jäsensihteerille, jotta lehden tulo ei keskeydy.

Amstaffiyhdistyksen vuosikokous on hyväksynyt jäsenmaksuiksi vuodelle 2018

 • varsinainen jäsen 27€ /vuosi
 • perhejäsen 5€ /vuosi
 • liittymismaksu 15€, joka maksetaan joka kerta, kun liitytään  yhdistykseen. Jos olet aivan uusi jäsen (ensimmäinen liittymiskerta), tai aiemman jäsenyytesi päättymisestä on yli 2v aikaa niin liittymismaksu sisältää 2 vanhaa amstaffilehteä. Mikäli erottaminen on tapahtunut 1 tai 2 jäsenmaksukautta aiemmin, liittymismaksu ei sisällä vanhoja lehden numeroita.
 • linkkimaksu 10€ (linkki- ja jäsenmaksun maksaneiden kasvattajien tiedot lisätään kasvattajia-sivulle)
 • kasvattajan ilmoittama pentuejäsen 10€/ensimmäinen vuosi, ei liittymismaksua (ei sisällä vanhoja lehtiä)
 • kasvattajan ilmoittaman pentuejäsenen perhejäsen 1€/ensimmäinen vuosi

Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on siis 15€+27€.

Perhejäsenelle ei toimiteta omaa lehteä. Jos kasvattaja maksaa jäsenmaksut, ilmoittaa hän uusien jäsenehdokkaitten nimet ja yhteystiedot jäsensihteerille.

Miten maksan?
Tilitiedot:
Saaja: Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry
Tili: Danske Bank FI1281 4697 1023 6497

Viesti: jäsenmaksu + vuosiluku

Käytäthän viestikenttää rahastonhoitajan työn helpottamiseksi, kiitos. Jos maksu tulee jonkun muun tililtä, merkitse kenen jäsenmaksusta on kyse.

Muistathan hoitaa jäsenmaksusi ajoissa!
Yhdistyksen sääntöjen mukaan vuosittainen jäsenmaksun eräpäivä on 31.5. Jäsenmaksulappu toimitetaan Amstaffi-lehden keskiaukeamalla, jonka voit repäistä laskulaatikkoon muistutukseksi. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on hallituksella oikeus erottaa jäsen eräpäivästä seuraavassa kokouksessaan.

Voit liittyä jäseneksi myös tällä lomakkeella 

Suomen amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n tietosuojaseloste.

Liity jäseneksi (tai ilmoita osoitteenmuutos)

 

Varmiste